Soccer Football - European Super Cup - Bayern Munich v Sevilla - Puskas Arena, Budapest, Hungary - September 24, 2020. Sevilla's Nemanja Gudelj looks dejected after the match as Bayern Munich players celebrate Pool via REUTERS/Attila Kisbenedek
- Διαφήμιση -

Η Σεβίλλη προηγήθηκε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup και έφθασε το ματς μέχρι την παράταση, αλλά οι “Βαυαροί” αποδείχθηκαν… ανίκητοι και με ανατροπή 2-1, κατέκτησαν τον τέταρτο τίτλο τους στη σεζόν, μετά το Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας.

Το Super Cup πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 20.000 οπαδούς, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με κόσμο στις εξέδρες μετά τον κορονοϊό, με την πολυνίκη του Europa League, Σεβίλλη, να δείχνει τα “δόντια” της από την αρχή.

- Διαφήμιση -

Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι του Οκάμπος μόλις στο 13′, αλλά η Μπάγερν ισοφάρισε γρήγορα το ματς με τον Γκορέτσκα στο 34′ από ασίστ του Λεβαντόφκσι, με τον Πολωνό επιθετικό να σκοράρει επίσης στο 51′, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Το 1-1 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος των 90′, για να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση, όπου ο Χάβι Μαρτίνεθ πέτυχε το γκολ της ανατροπής και της νίκης για τους “Βαυαρούς”, χαρίζοντάς τους έναν ακόμη Κύπελλο στην “πλούσια” τροπαιοθήκη τους.

Οι συνθέσεις στο Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ερνάντες (99’ Τσάβι Μαρτίνες), Ζίλε, Αλάμπα (112’ Μπόατενγκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα (99’ Ντέιβις), Μίλερ, Γκνάμπρι, Σανέ (70’ Τολισό), Λεβαντόφσκι.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Εσκουδέρο, Φερνάντο, Χορδάν (94’ Βάσκες), Ράκιτιτς (56’ Τόρες), Οκάμπος, Σούσο (73’ Γκούντελι), Ντε Γιονγκ (56’ Ελ-Νεσίρι).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.