- Διαφήμιση -

Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αγνώριστος στο δεύτερο εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό ματς επί γερμανικού εδάφους από την Άλμπα με 75-69 στο Βερολίνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκούρασε σήμερα του Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Ααρον Χάρισον, πάντως, ο Ολυμπιακός είχε δαιμονισμένο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλές συνεργασίες. Το υπέρ του 21-7 στο δεκάλεπτο μαρτυρά ότι αυτές υπήρχαν και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με τον Χασάν Μάρτιν να κερδίζει τις εντυπώσεις δείχνοντας ότι όσο προσαρμόζεται τόσο και… σταματιέται.

- Διαφήμιση -

Στο 13′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεφύγει με 28-11, με τον Βεζένκοφ να έχει πάρει τη σκυτάλη στο σκορ, ο ρυθμός ήταν καλός και οι συνεργασίες το ίδια, το ημίχρονο τελείωσε με 38-24 για τον Ολυμπιακό που είχε μόνο σημείο για προβληματισμό τα αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Advertisement

Η επιθετική άνοδος του Γκρέιντζερ, αλλά κυρίως το σκληρό παιχνίδι που επιστράτευσε η Αλμπα στο τρίτο δεκάλεπτο αποδιοργάνωσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να έκλεισε προηγούμενος με 52-44, αλλά ήταν φανερό ότι είχε χάσει τον ρυθμό και το μυαλό του, σε συνδυασμό και με τις πολλές αλλαγές που συνέχιζε σε πρόσωπα και σχήματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η Αλμπα είχε πατήσει δυνατά, συνέχιζε να παίζει σκληρά βλέποντας ότι υπήρχε και διαιτητική ανοχή, όμως, του Ολυμπιακού περισσότερο του έφταιγε η πολύ κακή περιφερειακή του άμυνα για το ότι βρέθηκε στο 36′ να χάνει με 61-58 δηλαδή να έχει δεχτεί σερί 17-6! Σε αυτά τα έξι λεπτά είχε υποπέσει και σε έξι λάθη, δείγμα του ότι ελάχιστα πλέον λειτουργούσαν σωστά.

Ο Μπαρτζώκας επανέφερε βασικούς στο τελευταίο τρίλεπτο, ο Βεζένκοφ έβαλε πόντους, αλλά ο Γκρέιντζερ ήταν ασταμάτητος και αυτός που σφράγισε την επικράτηση της Αλμπα με το τελικό 75-69.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.