Soccer Football - Serie A - Hellas Verona v AS Roma - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - September 19, 2020 AS Roma's Lorenzo Pellegrini reacts REUTERS/Daniele Mascolo
- Διαφήμιση -

Το Βερόνα – Ρόμα για την πρώτη αγωνιστική της Serie A έμεινε στο 0-0. Οι “τζιαλορόσι” όμως τιμωρήθηκαν και τελικά το έχασαν στα… χαρτιά με 3-0.

Οι φόβοι των ανθρώπων της Ρόμα, σχετικά με την πιθανή τιμωρία της ομάδας -μετά την αντικανονική χρησιμοποίηση του Αμαντού Ντιαβαρά στην αναμέτρηση κόντρα στη Βερόνα– επιβεβαιώθηκαν.

- Διαφήμιση -

Ο Ντιαβαρά έκλεισε τα 23 του χρόνια τον Ιούλιο, αλλά η Ρόμα αμέλησε να τον βγάλει από τη λίστα με τους παίκτες κάτω των 23 ετών. Η παρατυπία έπεσε στην αντίληψη της διοργανώτριας και τελικά η Ρόμα τιμωρήθηκε.

Η Βερόνα κερδίζει πλέον στα χαρτιά τον αγώνα με 3-0, αφού ο Ντιαβαρά αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι “τζιαλορόσι” αναμένεται να καταθέσουν ένσταση, καθώς θεωρούν ότι δεν πρόκειται για λάθος που επηρέασε το παιχνίδι, διότι υπήρχαν τέσσερις κενές θέσεις στη λίστα της πρώτης ομάδας που κατατέθηκε. Οι ελπίδες των Ρωμαίων για δικαίωση όμως είναι ελάχιστες.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.