- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Στραβάκος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ομόνοιας στο ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός καθώς μπροειυνα αγωνιστεί με την ιδια ευκολια σε αμυντική και μεσαία γραμμή, δεν επέτρεψε με τους συμπαίκτες του καλές ευκαιρίες στους αντιπάλους.

Ο Γιάννης Στραβάκος δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Το παιχνίδι που μας πέρασε με τον Ολυμπιακό Ανάληψης ήταν ενα δύσκολο ματς. Ήταν ένας αντίπαλος που ήξερε το παιχνίδι μας όπως ξεραμε και εμεις το δικό τους διότι την προηγούμενη εβδομαδα ειχαμε αγωνιστεί στο κύπελλο και εχουμε δωσει και ενα δυνατό φιλικο σε περιοδο προετοιμασίας.

Ηταν ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομέρειες ειχαμε τον ελεγχο του παιχνιδιού ειχαμε ευκαιρίες να προηγήθουμε στο πρώτο μερος αλλα καταφέραμε αργα στο ματς να προηγήθουμε απο μια στημένη φάση, ετσι ο αντίπαλος ανοίχτηκε και καταφεραμε να πετύχουμε και δεύτερο τερμα και να κλειδώσουμε τη νικη.

Καταφέραμε στην πρεμιέρα να μπούμε με το δεξι που το θέλαμε πολυ και ηταν μια νικη ψυχολογίας για τη συνεχεια. Κοιταμε το καθε παιχνίδι ξεχωριστά και παιρνουμε οτι μπορούμε απο αυτο.

Στόχος μας ειναι να συγκεντρώσουμε βαθμούς και να μεινουμε στη κατηγορία οσο πιο γρήγορα γίνεται, ωστε να παίζουμε χωρις άγχος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.