Football Soccer - Juventus v Inter Milan - Italian Serie A - Juventus Stadium, Turin, Italy - 28/02/16 Juventus' Alvaro Morata celebrates after scoring the second goal. REUTERS/Giorgio Perottino
- Διαφήμιση -

Ο Λουίς Σουάρες φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Σιμεόνε, γεγονός που βγάζει κερδισμένη και τη… Γιουβέντους.

Η “βέκια σινιόρα” έσπευσε να εκμεταλλευτή το… συνωστισμό στην επίθεση των Μαδριλένων και έδωσε τα χέρια με την Ατλέτικο για το δανεισμό του Άλβαρο Μοράτα.

- Διαφήμιση -

Τέλος ο Σουάρες από την Μπαρτσελόνα! Σε ποια ομάδα υπογράφει

Ο Ισπανός επιθετικός θα επιστρέψει έτσι στο Τορίνο, όπου την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, με 15 γκολ και 12 ασίστ στη Serie A. Η Γιουβέντους θα δώσει 9 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του πρώην παίκτη και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η οψιόν για τη μετεγγραφή του “αγγίζει” τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.