- Διαφήμιση -

Μετά την καλή, για την χρονική περίοδο και τα δεδομένα, εμφάνιση στα Μέγαρα και το φιλικό με την Μεγαρίδα, η Καλαμάτα BC φάνηκε ακόμη καλύτερη και αρκετά βελτιωμένη στο πολύ δυνατό τεστ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό της πόλης της Ηλείας.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Περρωτή και Τσικούρη, το συγκρότημα του Παύλου Νώντα “κοίταξε στα μάτια” τον σύλλογο της Ηλείας, που μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, γνωρίζοντας δύσκολα την ήττα με σκορ 61-50.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα, το Καλαματιανό σωματείο ήταν μέσα στην υπόθεση νίκη μέχρι τις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου(10-12, 29-24, 40-39 στο 30′) για να ανοίξει η διαφορά στα τελευταία λεπτά υπέρ των γηπεδούχων.

Για την ομάδα της Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Μπάκας 6, Σαλάι 11, Μπούσι 11(1), Νάκης 7, Καλογερόπουλος 10(1), Σκοπέτος 5(1), Πολίτης, Τόσκα, Σαραντόπουλος, Φραγγέας και Αρώνης. Θα ακολουθήσει βίντεο με τα τελευταία λεπτά του φιλικού…

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.