- Διαφήμιση -

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου, Καλαμάτα και Αστέρας Βλαχιώτη.  Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο γήπεδο της Μικρομάνης, ενώ το τελικό σκορ έγραψε 1-1.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ενώ στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα είχε την υπεροχή και δίκαια απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

- Διαφήμιση -

Στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Αστέρας Βλαχιώτη άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Βερνάρδο, ο οποίος πέτυχε ωραίο γκολ έπειτα από πάσα του Κομάτσι και αφού πέρασε τον Αραμπατζή.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται κα 15’ αφού ξεκίνησε το β’ μέρος, ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γουέσλεϊ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Παϊτέρη για να γίνει το 1-1.

Ο Αστέρας είχε τα ηνία ως το τέλος, όμως το 1-1 παρέμεινε και ήταν το τελικό σκορ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Αραμπατζής, Παπαγεωργίου, Ράντι, Γκαλίτσιος, Ζερόμ, Ζαχαρόπουλος, Καϊλι, Ντάουντ, Σίλβα, Μουχουμ, Ηλιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Σουμπίνιο, Φελίπε, Κέρι, Αλεξόπουλος, Καρουτης, Τριανταφυλλάκης, Γουέσλεϊ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γιώργος Βαζάκας): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρικας, Κορνέζος, Μάγκας,Νικολάου, Κομάτσι, Σκεντεράι, Βερνάρδος, Καλέργης, Μάρτσεβ. Αγωνίστηκαν και οι: Κουρτέσης, Παπουλής, Πέτσης, Φαρμάκης, Ασημάκης, Παλιάτσος, Ζαϊμι, Ναλντάο.

Με πληροφορίες από isports

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.