- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή Superleague. Ντεμπούτο για Εμβιλά και Ραφίνια.

Ο Φορτούνης και ο Μασούρας πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κι οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

- Διαφήμιση -

Η είσοδος των δύο διεθνών Ελλήνων παικτών άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του Μαρτίνς, η οποία προβλημάτισε στο πρώτο μέρος. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού, με τον Μασούρα να σημειώνει τα άλλα δύο τέρματα.

Το ντεμπούτο τους με την “ερυθρόλευκη” φανέλα έκαναν οι Εμβιλά και Ραφίνια, με τον Χολέμπας να παίζει βασικός μετά την επιστροφή του στον Πειραιά.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν “φτωχό” σε φάσεις, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να αδυνατεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Στο 22′, οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ταν ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα και βρήκε τον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός τον Ραντζέλοβιτς, αλλά ο νεαρός Σέρβος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο.

Στο 28΄ οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν ξανά, όταν ο Ελ Αραμπί δέχθηκε την έξοχη πάσα (με το εξωτερικό) του Καμαρά και μπήκε στην περιοχή αλλά από θέση πλάγια αριστερά, «έκοψε» στον επερχόμενο Ραντζέλοβιτς, αλλά το σουτ αυτού από το ύψος του πέναλτι, κόντραρε.

Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης, η μοναδική τελική προσπάθεια του στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 36′, όταν ο Αλί Μπαμπά πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, για να αποκρούσει ο Τζολάκης σε δύο χρόνους.

Άλλαξαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Πέδρο Μαρτίνς, βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να δημιουργήσιε ευκαιρίες, έριξε στο παιχνίδι τους Φορτούνη και Μασούρα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, βγάζοντας τους Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δικαιώθηκε άμεσα. Στο 59′ ο Καμαρά πέρασε στον Φορτούνη, εκείνος άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια, ο Ραφίνια ξαναπέρασε αριστερά στον διεθνή μεσοεπιθετικό, που με ένα κοντρόλ εκτέλεσε με το αριστερό ανοίγοντας το σκορ.

Στο 64′, ο Μασούρας “καθάρισε” το παιχνίδι με εξαιρετικό αριστερό σουτ στη γωνία του Παπαδόπουλου, από πάσα του Καμαρά, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 88΄, από συνδυασμό του Φορτούνη με τον Χασάν.

Να σημειωθεί ότι μετά το 70′ ο Ολυμπιακός χαλάρωσε, με τον Αστέρα να βρίσκει την ευκαιρία να απειλήσει την εστία του Τζολάκη δύο φορές, αρχικά με το άστοχο σουτ του Μπαράλες στο 73΄ από σοβαρό λάθος του Μπα και ύστερα με την κεφαλιά (πάνω από το δοκάρι) του Τασουλή στο 83΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέβας, Μπα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (46΄ Φορτούνης), Μπουχαλάκης (86΄ Καφού), Βαλμπουενά (72΄ Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46΄ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67΄ Χασάν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (46΄ Καστάνιο), Πασαλίδης, Μουνάφο (83΄ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (68΄ Φερνάντεθ), Τιλίκα (68΄ Κρεσπί), Αλί Μπαμπά (56΄ Σίτο), Μπαράλες.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.