- Διαφήμιση -

Στο SportsPlus και τον Δημήτρη Δικαίο μίλησε ο 20 χρόνος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Κωστόπουλος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Συγκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας έχει καταγωγή από Αρκαδία και Αιτωλοακαρνανία, αλλά μένει και ζει στην Αθήνα, πριν τον Ολυμπιακό Λιοσίων είχε αγωνιστεί σε Κεραυνό Πετρούπολης, Πλάτων Αθηνών Αναγέννηση Πετρούπολης και Αττικό.

- Διαφήμιση -

Ο Κωστόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε πως έγινε τερματοφύλακας λόγο του θείου του Σάββα Κωνσταντινίδη, στον οποίο οφείλει πολλά όπως ανέφερε, πρότυπο του ήταν ο Στέφανο Σορεντίνο, ενώ συμπλήρωσε πως οι νέοι πρέπει να αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται!!!

Με την φανέλα του Κεραυνού Πετρούπολης

Αναλυτικά όσα μας είπε:

1 Κωνσταντίνε καλησπέρα ποιοι είναι οι στόχοι σου ενόψει της νέας σεζόν με τον Ολυμπιακό Λιοσίων;

Στόχος μου την νέα σεζόν, είναι πάνω από όλα να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς, αλλά και να έχουμε με την ομάδα μου μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

2 Είσαι νεαρός και η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη ειδικά αν δεν στηριχθείς, θεωρείς ότι πλέον οι νέοι έχουν περισσότερες ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους;

Σίγουρα πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά, αλλά και μέσα από την σωστή καθοδήγηση σωστών προπονητών τερματοφυλάκων και με σωστά βήματα όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία θα πρέπει να την αρπάξεις, ναι θεωρώ ότι οι νέοι όταν τους δοθεί η ευκαιρία και γενικά θα πρέπει να δείξουν την αξία τους. Διότι λίγες θα είναι οι ευκαιρίες που θα δοθούν!

3) Έχοντας ξεκινήσει από μικρή ηλικία, ποια είναι τα πρότυπα σου και πως πήρες την απόφαση να γίνεις τερματοφύλακας;

Η απόφαση του να γίνω τερματοφύλακας και γενικά με το να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία ήταν μια απόφαση και μια καθοδήγηση του θείου μου του Σάββα Κωνσταντινίδη ο οποίος ακόμα και τώρα με στηρίζει σε ότι και να κάνω. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά καθώς πρέπει να τονίζουμε και να ευχαριστούμε στους ανθρώπους που μας βοηθούν. Είδωλο μου και αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Στέφανο Σορεντίνο που έπαιξε την ΑΕΚ.

4) Πως είναι το επίπεδο στο πρωτάθλημα όπου αγωνιζεσαι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων;

Σίγουρα το επίπεδο δεν έχει καμία σχέση με την Β και την Γ κατηγορία, η Α είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, καθώς για τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν είναι ο προθάλαμος της Γ΄ Εθνικής. Όσο πάει δυσκολεύουν γενικά τα πράγματα, επίσης το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ επαγγελματικό και γενικά σαν ομάδα είμαστε από τις πιο ιστορικές της κατηγορίας.

5) Πες μας δυο λόγια για την θέση του τερματοφύλακα, και από ποιον παίρνεις συμβουλές για αυτήν;

Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια πολύ δύσκολη θέση, η οποία έχει τα καλά της, όμως έχει και τα άσχημα, καθώς δεν συγχωρούνται τα λάθη, επίσης το λάθος εάν γίνει θα φανεί.

Θα πάρω σίγουρα συμβουλές από τον προπονητή τερματοφυλάκων συν όλων των ανθρώπων που θέλουν να μου δώσουν συμβουλές κλπ, τους οποίους ευχαριστώ πολύ.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους είναι και ήταν δίπλα μου, αλλά και στην ομάδα μου η οποία με στηρίζει και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.