- Διαφήμιση -

Η οργάνωση μιας νέας σειράς ημερίδων στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι 16 ετών, έρχεται τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της διοργάνωσης, που θα λάβει χώρα στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας.

Η σειρά των αγώνων θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο στο Λουτράκι, τον Φεβρουάριο στο Άργος και τον Απρίλιο στην Τρίπολη. Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ, και είναι κίνητρο συνεχούς εξέλιξης & αξιολόγησης επιδόσεων. Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου / OPEN, με όριο συμμετοχών από αγωνιστικές ομάδες, χωρίς θεατές και θα τηρηθεί κάθε μέτρο προφύλαξης από τον covid-19.

- Διαφήμιση -

Ήδη έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους 8 ομάδες:

ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου, Δρυόπες Κρανιδίου.

Στους αγώνες θα δοθούν μετάλλια, δώρα σε νικητές, διπλώματα, έπαινοι, θα υπάρχει ηχητική κάλυψη, ιατρική κάλυψη, υψηλό επίπεδο κριτών και οργάνωσης. Θα γίνουν αγώνες επίδειξης άλματος επί κοντώ με την παρουσία διακεκριμένων αθλητών και πρωταθλητών, ενώ η έκπληξη αφορά την βαθμολόγηση στους Αναπτυξιακούς αγώνες που θα έχει στοιχεία Diamond League!

Ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 Στίβος πρωτοστατεί και σε αυτή την καινοτόμα ιδέα, με σκοπό να δώσει στα παιδιά περισσότερους αγώνες, πιο πολλές εμπειρίες, για να εξελιχθούν και να είναι χαρούμενα.

Στους αγώνες θα έχουν συμμετοχή όλα τα παιδιά του συλλόγου, ακόμα και όσα δεν έχουν αγωνιστικά κίνητρα, διότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα στο ευ αγωνίζεσθε!

Πληροφορίες στον πρόεδρο του συλλόγου κ.Πέτρο Παπαδόπουλο 6944 204473 και την σελίδα www.akritastivos.gr

με εκτίμηση

Γιώργος Γκουτζιούπας / Georges Goutzioupas

Promotion Services & Sports Tourism

Κινητό / Tel. +30 6988 568 571

E. goutzioupas@gmail.com

www.linkedin.com/in/goutzioupas

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.