- Διαφήμιση -

Χθες η ΠΑΕ Καλαμάτα έστειλε επιστολή στους βουλευτές Μεσσηνίας για να υποστηρίξουν την αναδιάρθρωση ώστε να ανέβει κατηγορία η ομάδα. Πολύ καλά έπραξαν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους. Όλοι άλλωστε θέλουμε η Μαύρη Θύελλα να αγωνιστεί στη Β Εθνική.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή ανέφεραν πως οι ΠΑΕ της επαρχίας είναι καθαρές όσον αφορά χρέη προς τρίτους. Αυτό όπως σας έχουμε πει δεν ισχύει καθώς υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία πως η ΠΑΕ Καλαμάτα χρωστά σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στα οποία έμεναν ποδοσφαιριστές της.

- Διαφήμιση -

Ακολουθεί η επιστολή ιδιοκτήτη προς την ΠΑΕ. Ελπίζουμε το θέμα να λυθεί άμεσα και να πάρουν οι άνθρωποι τα λεφτά τους. Είναι ανεπίτρεπτο για μια τεράστια ομάδα σαν την Καλαμάτα να ξεφτιλίζεται από αποτυχημένους, αιωνόβιους παράγοντες. Κύριε Πρασσά εσείς βάζετε τα λεφτά. Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

To: secretary@fckalamata.gr <secretary@fckalamata.gr>
Subject: ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΑΕ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

Κύριοι,Στην ανακοίνωση προς τους βουλευτές του Νομού μας,μεταξύ άλλων στα οποία είμαι ΑΠΌΛΥΤΑ  ΣΎΜΦΩΝΟΣ, αναφέρετε πως οι ΠΑΕ της επαρχίας είναι και απόλυτα καθαρές όσον αφορά χρέη προς τρίτους.  Νομίζετε πως τα χρέη προς εμάς τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων είναι ανύπαρκτα ή είμαστε ανύπαρκτοι εμείς ; 

Ευχαριστώ και εύχομαι η ένδοξη Μαύρη Θύελλα σύντομα να έχει καλύτερο μέλλον απ’ ότι τις επιφυλάσσουν κάποιοι που ασχολούνται με αυτήν

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.