- Διαφήμιση -

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας πως η επιλογή του ήταν ζήτημα… καρδιάς.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος ήταν, μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην ΑΕΚ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών. Ο 22χρονος εξτρέμ μάλιστα, αφού ευχαρίστησε τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, δήλωσε πως άκουσε την καρδιά του γι’αυτό και επέλεξε την Ένωση.

- Διαφήμιση -

“Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί αυτό μου είπε η καρδιά μου αλλά και οι κοντινοί μου άνθρωποι με τους οποίους συζήτησα. Όλη μου η ζωή φαίνεται πως είναι στο κίτρινο και στο μαύρο. Δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω μόνο να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δείξω στο γήπεδο την αξία μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη συμπεριφορά τους στο πρόσωπό μου αλλά και για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν από την πρώτη στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά ο Λιβάι Γκαρσία.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.