- Διαφήμιση -

Την Τρίτη 15/9/20 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π., η παράδοση αθλητικού υλικού στις ομάδες που συμμετείχαν στο Final-4 παμπαίδων αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.


Το αθλητικό υλικό (Αγωνιστικές Μπάλες) ήταν χορηγία της Ε.Σ.Α.Π., μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει η Ένωση, στο πλαίσιο επιβράβευσης και ενθάρρυνσης των ομάδων που καλλιεργούν αναπτυξιακά τμήματα στο Ανδρικό Βόλεϊ.
Το αθλητικό υλικό παρέδωσαν στις ομάδες του Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ, της Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, του Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ Γ.Σ., ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.Π. κ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.
Στην παράδοση παραβρέθηκαν και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ. Γεράνιος Σταύρος και Σπυρόπουλος Δημήτριος.

- Διαφήμιση -


Η παραπάνω ενέργεια της ΕΣΠΕΠ, εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Ανδρικού Βόλεϊ που σταδιακά θα ξεδιπλώνεται σε συνεργασία με την ΕΣΑΠ, τον ΠΑΣΑΠ και την Ομοσπονδία.
Το βίντεο της παράδοσης:
https://youtu.be/IhatYn2SdQ8

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.