- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 74-57 από τη Βιλερμπάν, στο τουρνουά της Βαλένθια που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Euroleague. Άστοχοι και ανέτοιμοι οι Πειραιώτες. Ξεχώρισε ο Χασάν Μαρίν (10 π.).

Αρνητικό τεστ! Στο πρώτο του τηλεοπτικό ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει ακόμα… πολύ δουλειά. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν εύκολα από τη Βιλερμπάν με 74-57 σε φιλικό προετοιμασίας.

- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ (έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο), ενώ στην Αθήνα έχουν μείνει οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Βασίλης Χρηστίδης που έχουν υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό Β’ στο Κύπελλο.

Πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, που είχε ενέργεια και αγωνιστική προσήλωση, οι Πειραιώτες έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και ηττήθηκαν. Αν και στα ριμπάουν δεν πήγε… άσχημα, ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά στην επίθεση και αυτό φάνηκε από τις κακές επιλογές αλλά και την αστοχία σε πολλά ελεύθερα σουτ (1/14 τρίποντα και 22/40 δίποντα).

Πρώτοι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» οι… ψηλοί του, Έλις και Μάρτιν με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος είχε και δέκα ριμπάουντ. Ο Κώστας Σλούκας είχε 8 πόντους με 5 ασίστ, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έκανε 15 λάθη.

Κορυφαίοι για την Βιλερμπάν οι Φρίμαν (14π.) και Κόουλ (12), πολύ καλή δουλειά και για τον Φολ με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 32-25, 55-45, 74-57.

Βιλερμπάν (Πάρκερ): Φρίμαν 14 (4), Καουντί 9 (3), Λακόμπ, Ντιό 7, Φολ 12, Νουά 3 (1), Χέιζ, Λάιτι 11 (3), Γιαμπουσέλε 4, Κόουλ 12 (1), Στρέιζελ 2.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάρισον 2, Χαραλαμπόπουλος, Σπανούλης 5, Σλούκας 8, ΜακΚίσικ 8 (1), Μάρτιν 10, Βεζένκοφ 6, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Τζένκινς, Έλις 12

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.