- Διαφήμιση -

Τον Κωνσταντίνο Ψυχογιάννη απέκτησε η ομάδα του ΑΟ Διαβολιτσίου ως δανεικό για μια σεζόν για τη Μαύρη Θύελλα.

Ο ταλαντούχος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής αποτελούσε τον αρχηγό της ομάδας νέων της Μαύρης Θύελλας και ξεχώρισε με την απόδοση του. Πλέον είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα σε μια ομάδα που τον πιστεύει πολύ για να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα.

- Διαφήμιση -

Είναι απορίας άξιο πως ο αρχηγός της ομάδας νέων και εκ των κορυφαίων παικτών του περσινού πρωταθλήματος, δεν έμεινε στην ομάδα να δώσει λύσεις σε θέσεις που πονάει η ομάδα.

Το βιογραφικό του

Ξεκίνησε από την ακαδημία του Δαναού σε ηλικία μόλις 4 ετών, με τον οποίο αγωνίστηκε σε Β και Γ τοπική, σε ηλικία 15 και 14 ετών αντίστοιχα, ως βασικός. Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε ως βασικός στον Απόλλωνα Πεταλιδίου στην Α1 Τοπική, αγωνιζόμενος ως αριστερό και δεξί μπακ.

Τη σεζόν 2019-2020 επελέγη από το Βασίλη Βούζα και ακολούθησε την προετοιμασία της Καλαμάτας. Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Κ-17, όντας αρχηγός της. Φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας στο Πήλιο.

Ξεχωρίζει για τα ταχυδυναμικά του προσόντα και την ικανότητα του να αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της μεσοαμυντικός γραμμής.

Σπουδάζει προπονητική από τη φετινή χρονιά, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.