Sep 2, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) looks on during the second half of game two of the second round of the 2020 Stanley Cup Playoffs against the Miami Heat at The Field House. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports
- Διαφήμιση -

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ τους κι ο ιδιοκτήτης της ομάδας υποσχέθηκε στον Έλληνα γκαρντ-φόρογουορντ, ότι θα τα… σκάσει για να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ.

Ο Αντετοκούνμπο είχε πρόσφατα συνάντηση με τον κυβερνήτη του Μιλγουόκι και συνιδιοκτήτη των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, ο οποίος και φέρεται να του υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα πληρώσει το φόρο πολυτελείας, ώστε να υπερβεί το salary cap και να καταφέρει να αποκτήσει έναν σούπερ σταρ στο πλευρό του.

- Διαφήμιση -

Το γεγονός αποκάλυψε ο έγκυρος ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, “φουντώνοντας” τα μετεγγραφικά σενάρια για τα “ελάφια”, τα οποία και φέρονται έτοιμα να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Κρις Πολ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.