Sep 9, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) defends against LA Clippers center Ivica Zubac (40) in the second half in game four of the second round of the 2020 NBA Playoffs at AdventHealth Arena. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports
- Διαφήμιση -

Οι Ντένβερ Νάγκετς πραγματοποίησαν μία φοβερή ανατροπή κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους οποίους νίκησαν 111-98, οδηγώντας έτσι τη σειρά των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ σε 7ο ματς.

Οι “επτάψυχοι” Νάγκετς με το φοβερό Νίκολα Γιόκιτς να τους οδηγεί, ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά με τους Κλίπερς και πλέον το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης, θα κριθεί σε 7ο ματς. Η ομάδα του Ντένβερ αν και βρέθηκε πίσω ακόμα και με 19 πόντους διαφορά (68-49) δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε μία απίστεςυτη ανατροπή φτάνοντας στην τελική νίκη με 110-98.

- Διαφήμιση -

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Νίκολα Γίοκιτς, ο οποίος πέτυχε 34 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζαμάλ Μάρεϊ, με τον Καναδό να σταματά στους 21 πόντους, έχοντας και 5 ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ. Για τους ηττημένους, όπως πάντα ξεχώρισαν οι Λέοναρντ και Τζορτζ. Ο πρώτος είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο δεύτερος μέτρησε 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα.

newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.