- Διαφήμιση -

Ο Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στη ομάδα της ΑΕ Μάνης. Από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Τάκη Δρούγα, αποτελώντας βασική επιλογή και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Ολυμπιακό Καλαμάτας, Μεσσηνιακό και Μαύρη Θύελλα, μίλησε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

Για το χθεσινό αγώνα μας δηλωσε:

“Χθες βρεθήκαμε σε μέτρια μέρα για τα δικά μας δεδομένα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλος είχε μια φάση ουσιαστικά με ένα δοκάρι.

Κρατάμε τη νίκη ακόμη και σε μια όχι καλή μέρα για εμάς και την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου, κάτι που αποτελούσε στόχο για την ομάδα.”

Για την ομάδα και τους στόχους

“Βρίσκομαι για δεύτερο χρόνο στην ομάδα. Από αγωνιστική άποψη βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, έχοντας ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, που είναι μέσα στα 3 καλύτερα της κατηγορίας.

Όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας, τα πάντα γίνονται σε οικογενειακό κλίμα. Υπάρχει άριστο κλίμα μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης, η οποία είναι δίπλα μας σε ο, τι θέλουμε.

Στοχος μας είναι να παίξουμε και φέτος ωραίο και επιθετικο ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουμε με όσες περισσότερες νίκες γίνεται και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ξεκινάμε με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πανθουριακό και ξέρουμε πως οι πρεμιέρες είναι αγχωτικές και για τις δύο ομάδες.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.