- Διαφήμιση -

Ο κάτοχος του τίτλου, Α.Ο. Διαβολιτσίου, χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Ακρίτα Κορώνης με 1-3 (1-1 καν.διάρκεια). Οι γηπεδούχοι στάθηκαν με αξιώσεις απέναντι σε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και έδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Το σκορ άνοιξε ο Μουλιάτος στο 59, για να ισοφαρίσει ο Μπίζος 7 λεπτά αργότερα.

- Διαφήμιση -

Από το 85′ κι έπειτα οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σπανού.

Στην παράταση ο Μουλιάτος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 96′ έκανε το 1-2, για να γράψει το τελικό 1-3 ο Γεωργιόπουλος στο 109′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Μπουρίκα και Τσοπανάκη.

Ακρίτας Κορώνης (Τσίκινης): Σταθάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Κουτσουμπός, Υμεράσι (95′ Πέτση), Τσάνι, Μερκούρης (98′ Τσουκάτος), Τσιμικλής, Μάραντος (75′ Σταμάτης), Σπανός, Μουτζούρης.

Α.Ο. Διαβολιτσίου (Μαντζούνης): Δήμας, Σταματελόπουλος (120′ Βλάχος), Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής (112′ Κυριακούλης), Μουλιάτος (105′ Κοτσοβός), Γκελκέρια, Αθανασόπουλος (65′ Σεντεμέντες), Τσεπελέ (91′ Γεωργιόπουλος), Τσουκαλάς (65′ Χότζα).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.