- Διαφήμιση -

Σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Καλαμάτας υποδέχεται την ομάδα της Σπερχογείας, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στον πρώτο γύρο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΣ ΡΑΧΗ, επικρατώντας πιο δύσκολα απ’όσο δείχνει τελικό σκορ. Τα τέρματα σημείωσαν οι Γιακουμής και o Γκότσης (2).

- Διαφήμιση -

Η ομάδα της Σπερχογείας πέρασε άνετα από την έδρα του Ηρακλή Κυπαρισσίας με το εμφατικό 0-5. Χατ τρικ σημείωσε ο Νίκος Μάλαμας ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κώστας Μάλαμας και Γιάννης Καραχάλιος.

Τα πλάνα των προπονητών

Στον Απόλλωνα ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του Βασίλη Κακαλή να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ηλίας Κουντάνης παραμένει εκτός, όπως και ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Μπαχράμης, Καρύδης, Δασκαλάκης, Περιβολάρης, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Μανωλόπουλος, Παναγάκης, Βασιλόπουλος, Γιακουμής, Κάνιστρας

Στο στρατόπεδο των ταύρων υπάρχει ικανοποίηση για το πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, ενώ ενισχύθηκαν κατά πολύ χθες, με την επιστροφή του Ηρακλή Καραχάλιου (αμφίβολη η συμμετοχή του).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Σταματίου, Μπούνας, Δωδεκάτος, Καπινιάρης, Μπαντάς, Ζέππος, Μπαζάνης, Τζεφερεμιναίος, Κ. Μάλαμας, Ν. Μάλαμας, Καραχάλιος Ι.

Διατητής του αγώνα θα είναι ο Πλακογιάννης με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Αράπη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.