- Διαφήμιση -

Μια πολύ σπουδαία πρόκριση πήρε η Εράνη Φιλιατρών στην έδρα του Πανθουριακού επικρατώντας με 1-2. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του πρώην παίκτη του Πανθουριακού, Δημήτρη Παπαθεοδώρου.

Συγκεκριμένα, στο 34′ έγινε το 0-1 με πλασέ στην κίνηση του Παπαθεοδώρου μετά από γύρισμα του Βλαχόπουλου.

- Διαφήμιση -

Στο 45′ ο Βλαχόπουλος με ωραία κάθετη βρήκε τον Παπαθεοδώρου και αυτός με ωραίο τελείωμα με το αριστερό έγραψε το 0-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης και να χάνουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Είχαν δοκάρι στο 50 με κεφαλιά του Πουλάκου σε κόρνερ του Εμμανουήλ.

Στο 57 είδαμε μια απίστευτη απόκρουση του Κουμπαρούλη σε εξ επαφής κεφαλιά του Πουλάκου, με το ίδιο ζευγάρι να έχει τον ίδιο νικητή στο 66′ και το τετ α τετ του επιθετικού του Πανθουριακού.

Στο 68′ ο Χαρλέπας μείωσε σε 1-2 με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία του Κουμπαρούλη μετά από κάθετη του Πουλάκου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, είχαμε πολλά νεύρα και καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται προς το τέλος για πέναλτι, σε φάση που δεν είχαμε καλή οπτική για να πάρουμε θέση.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν και παράγοντα των γηπεδούχων να προβαίνει σε κατακριτέες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε οποιονδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό. Επιθέσεις προς ποδοσφαιριστές και μέλη αντίπαλης ομάδας πάντα θα αναφέρονται στο σάιτ μας και θα κατακρίνονται όπως τους αξίζει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο Γ. και Γεωργαντά.

Πανθουριακός (Μαυρέας): Καστριτσέας, Παντσιώτης, Λυμπερόπουλος (88′ Μάραντος), Γιαννακόπουλος, Παπαγεωργίου (58′ Μιχαλέας), Λιόλιος, Τσίκληρας (47′ Χαρλέπας), Ράπτης, Εμμανουήλ, Πουλάκος, Οδεμισιώτης.

Εράνη Φιλιατρών (Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Λαμπρόπουλος, Κώτσος, Πέππας, Παπαθεοδώρου (80′ Χάρμπας), Χρονόπουλος (62′ Μπεγκλετσής), Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.