- Διαφήμιση -

Από καιρό είχαν φτάσει στα αυτιά μας φήμες πως η ομάδα της Καλαμάτας χρωστάει σε ιδιοκτήτες σπιτιών ενοίκια και λογαριασμούς από την περσινή σεζόν. Δε θέλαμε να το πιστέψουμε γιατί μια τέτοια κατάσταση δεν αρμόζει στο μεγαλείο της Μαύρης Θύελλας.

Δυστυχώς σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και έφτασε στα χέρια μας καταγγελία από ιδιοκτήτη σπιτιού που νοικιαζόταν πέρυσι σε παίκτη της ομάδας. Στον ιδιοκτήτη δεν έχουν καταβληθεί τα ενοίκια από το Φεβρουάριο κι έπειτα ενώ δεν έχει πληρωθεί κανένας λογαριασμός ρεύματος, νερού και ίντερνετ από το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ παρακαλώ που ξεκίνησε η συμφωνία.

- Διαφήμιση -

Το συνολικό ποσό υπολογίζεται κοντά στα 2.000 ευρώ και απ’ ότι μάθαμε δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Αληθεύει άραγε ότι τα ενοίκια των γραφείων της ΠΑΕ πληρώθηκαν πρόσφατα μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και μάλιστα μειωμένα; Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος.P

Παραθέτουμε την τελευταία επιστολή του ιδιοκτήτη προς την ΠΑΕ

“Προς: secretary@fckalamata.gr <secretary@fckalamata.gr>

Θέμα: ΧΡΕΗ ΠΑΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ

Ακόμη περιμένω εξόφληση οφειλόμενων που σας ανέφερα σε προηγούμενο mail. Επόμενή μου κίνηση θα είναι η δημοσιοποίηση του γεγονότος σε όσα ΜΜΕ είναι πρόθυμα να το δημοσιοποιήσουν. Θα περιμένω ακόμα ως την Δευτέρα.

Ευχαριστώ “Όνομα”

Υ.Γ. Δεν επιθυμώ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνική συνομιλία, και με ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, πέραν αυτής με το Λογιστήριο της ΠΑΕ, που θα μου ανακοινώνει πως έγινε η καταβολή των οφειλομένων.”

Ο ιδιοκτήτης έφτασε στα όρια του και επικοινώνησε μαζί μας, και προφανώς τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα αν ενδιαφερθεί επιτελούς κάποιος από την ΠΑΕ.

Ντροπή και μόνο ντροπή να χρωστάει η Καλαμάτα ποσά της τάξης των 2.000 ευρώ. Εκεί την κατάντησαν κάποιοι “παράγοντες” και φυσικά δεν αναφέρομαι στον κ. Πρασσά που αμφιβάλλω εντόνως αν γνωρίζει καν τα πεπραγμένα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.