- Διαφήμιση -

Στις μέρες μας αρκετά παιδιά και ενήλικες συμμετέχουν σε οργανωμένες μορφές άσκησης, τα πάρκα και οι παιδικές χαρές είναι γεμάτα από παιδιά, κάποιοι προτιμούν να τρέχουν καθημερινά, άλλοι κάνουν γυμναστική στο σπίτι και πολλοί κάνουν ποδήλατο.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η πλειοψηφία των παιδιών είτε γυμνάζεται περιστασιακά ή και καθόλου. Επίσης, τα περισσότερα παιδιά επί ώρες είτε παρακολουθούν τηλεόραση ή το κινητό τους ή παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι σημερινοί νέοι να είναι λιγότερο υγιείς και γυμνασμένοι από ότι 25 χρόνια πριν και να παρουσιάζουν αυξημένο σωματικό λίπος. Οι γονείς και γενικά οι ενήλικες ‘τρέχουν’ καθημερινά να προλάβουν τις υποχρεώσεις και αμελούν να προσέχουν το σώμα τους.

- Διαφήμιση -

Ο ΓΣ Ακρίτας παρουσιάζει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο οποίο χωράνε όλοι, μικροί και μεγάλοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Ο Σύλλογος σας διαθέτει 6 προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής, με γνώσεις παιδαγωγικές, αθλητικές και γυμναστικές.

Στο στάδιο Καλαμάτας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18.00 με 19.00 σας περιμένουμε στο τμήμα ενηλίκων / γονέων (εκγύμναση όλου του σώματος, κοιλιακοί – ραχιαίοι, ασκήσεις αντίστασης, τρέξιμο, συμβουλές διατροφής και αδυνατίσματος). Τα παιδιά από 4 μέχρι 16 έχουν δυνατότητα να επιλέξουν όποια ώρα τους βολεύει από 16.15 μέχρι 20.00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Τα Σάββατα στις 10.00 με 12.00 αλλά και στις 16.00 με 18.00, ενώ τις Κυριακές από τις 10.00 μέχρι 12.00!

Στο στάδιο Μεσσήνης σας περιμένει ο Γιάννης Πατρινιός στις 14.30 με 16.00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Στον στίβο δεν ανήκουν μόνο όσοι έχουν καλή φυσική κατάσταση και προπονούνται για αγωνιστικούς στόχους, αλλά ανήκουν και όλοι οι άλλοι, τα παιδιά εκείνα και οι ενήλικες που μέχρι στιγμής δεν έχουν επαφή με την άθληση και δεν έχουν πάρει το θάρρος να έρθουν στο στάδιο. Ο ΓΣ Ακρίτας σας προσκαλεί να πάρετε το θάρρος να ξεκινήσετε, να έχετε πίστη στο εαυτό σας και όλα θα γίνουν καλύτερα. Δεν υπάρχει πίεση σε κανένα στη διάρκεια των προπονήσεων, ο καθένας συμμετέχει όπως εκείνος μπορεί. Ελάτε να δοκιμάσετε χωρίς εγγραφή, σας υποσχόμαστε ότι θα σας αρέσει και θα νιώσετε άνετα.

Εξάλλου στο σύλλογο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους φίλους και φίλες, να νιώσετε όμορφα από τη συμμετοχή σε δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς, να μάθετε από την δωρεάν παρακολούθηση ομιλιών από γιατρούς της ΔΙΑΠΛΑΣΗ και να έχετε προσφορές από υποστηρικτές του συλλόγου όπως η INTERSPORT Καλαμάτας.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.akritastivos.gr και στο τηλέφωνο 694 420 4473 στον κ.Πέτρο Παπαδόπουλο, πρόεδρο του συλλόγου.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.