- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το απόγευμα στο καφέ Λωτός η παρουσίαση του ρόστερ της Καλαμάτας 80. Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία ο Κώστας Βλάσσης που δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Είμαστε χαρούμενοι που θα αγωνιζόμαστε στη νέα κατηγορία της Pre League. Στόχος μας είναι να αποδώσουμε θελκτικό βόλεϊ καθώς το αποτέλεσμα το θεωρώ δεδομένο με αυτό το ρόστερ και το τεχνικό τιμ που έχουμε. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και κόσμο στα γήπεδα ενώ θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός Παναγιώτης Ντάκουρης με τον ίδιο να ευχαριστεί κι αυτός τους χορηγούς και τα ΜΜΕ για τη στήριξη.

“Το ρόστερ χτίστηκε με αγώνα από όλους και τη βοήθεια των χορηγών μας. Κρατήσαμε το βασικό κορμό από πέρυσι και κάναμε ποιοτικές προσθήκες υψηλού επιπέδου.

Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με δυνατές ομάδες και ωραία παιχνίδια. Στόχος μας είναι να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και να είμαστε στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Ο τίτλος του φαβορί που μας έχει αποδοθεί δε λέει κάτι από μόνος του και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.”

Από τους παίκτες μίλησαν οι Κώστας Δημητούλης (αρχηγός μαζί με το Βαγγέλη Ντάκουρη), Νίκος Παλέντζας, Κώστας Δαλακούρας, Αλέξανδρος Μπούρας, Παναγιώτης Κακαλέτρης και Δήμος Μπουσούνης.

Τελος η ομάδα θα δώσει δυνατά φιλικά αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, στις 30 Σεπτεμβρίου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.