- Διαφήμιση -

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ Αβίας και ΑΟ Διαβολιτσίου. Ο αγώνας μετατέθηκε από το Σάββατολόγω του φιλικού του ΑΟ Διαβολιτσίου με την Εθνική Ενόπλων. Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε μάλιστα τον σύλλογο του Κάμπου για τη συναίνεση του στην μετάθεση αυτή.

Οσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο κάτοχος του τίτλου, ΑΟΔ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, κάτι που διαπιστώσαμε ακόμη μια φορά την Κυριακή με την πρόκριση του Ολυμπιακού Ανάληψης επί του Παμίσου.

- Διαφήμιση -

Η ΑΕ Αβίας θα κοιτάξει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί τη δυνατή έδρα της ώστε να διεκδικήσει ο, τι καλύτερο. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ακρίτα Κορώνης, την Κυριακή.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5, στο γήπεδο του Κάμπου και διαιτητής του ορίστηκε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Μπουρίκα Η. και Αράπι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.