- Διαφήμιση -

Ο μεσοαμυντικός Βασίλης Κρεμύδας ήταν εκ των κορυφαίων της χθεσινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού Ανάληψης με τον Πάμισο. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ήταν και ο αρχηγός της ομάδας σε αυτή τη μεγάλη πρόκριση, μίλησε στο SportsPlus

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Παρά τη διαφορά κατηγορίας, το χθεσινό παιχνίδι ήταν τοπικό ντέρμπι. Σίγουρα παίζει ρόλο πως ο Πάμισος παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά μέσα στο γήπεδο μετράει η ψυχή, η δύναμη και πολλά άλλα. Απ’ότι φάνηκε το θέλαμε περισσότερο εμείς το παιχνίδι και την πρόκριση και τα καταφέραμε.

Σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις του Παμίσου στην αρχή αλλά είχαμε κι εμείς τις φάσεις μας στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε ένα τέρμα και το κρατήσαμε όσο μπορούσαμε. Παρά το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος δεν πτοηθήκαμε. Θα μπορούσαμε εκεί να είχαμε καταρρέυσει γιατί ειναι βαριά τα πόδια από την προετοιμασία και ο Πάμισος είναι πιο έτοιμη ομάδα. Θέλαμε να το πάμε στα πέναλτι το παιχνίδι και εκεί ο πιο ικανός, ο πιο τυχερός αν θέλεις επικρατεί και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όσον αφορά τη συνέχεια, στο παιχνίδι με την Ομόνοια για τους 16 δεν υπάρχει φαβορί. Όταν έχεις περάσει τον Πάμισο δεν μπορείς να πας και να παίξεις απλά στον επόμενο γύρο. Θέλουμε πλέον “με τα χίλια την πρόκριση στους 8”

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του σε διαφορετικές θέσεις μας δήλωσε

“Χθες ξεκίνησα σαν δεξί μπακ, μετά την αλλαγή του Δημητρακόπουλου έπαιξα στόπερ. Γενικά η βασική μου θέση είναι αμυντικό χαφ αλλά θεωρώ πως μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλες τις θέσεις της άμυνας ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Για την επιλογή του στους αρχηγούς από τη δεύτερη κιόλας σεζόν του

“Είμαστε μια σχετικά νέα ομάδα που διατήρησε τον περυσινό κορμό. Είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξαν οι συμπαίκτες μου ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας και οφείλω να συσπειρώνω την ομάδα και να τη βοηθάω να ανεβαίνει ψυχολογικά μέσα στα παιχνίδια.

Και τέλος όταν του ζητήσαμε ένα μήνυμα για τη νέα σεζόν μας ανέφερε:

“Στην ομάδα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα με μια εξαιρετική διοίκηση. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο όπου δεν υπάρχουν τσακωμοί. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο από τις προηγούμενες χρονιές και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η διοίκηση μας ενθαρρύνει ώστε να ευχαριστήθουμε το ποδόσφαιρο όπως και ο προπονητής μας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.