- Διαφήμιση -

Η Ομόνοια κατάφερε να πάρει την πρόκριση με το σπουδαίο διπλό στην έδρα του Παπαφλέσσα Χώρας με 0-2.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Τάφα στο 36ο λεπτό ενώ το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Αβράμη που περάσει νωρίτερα στο γήπεδο.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους μετά το 0-1 αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν καθώς αποβλήθηκε στο 40ο λεπτό ο Διονυσόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 86′ με την αποβολή του Γρηγορόπουλου, μόλις 2 λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο.

Πολύ καλή η διαιτησία από τους Καυκά, Γεωργαντά και Τσοπανάκη.

Παπαφλέσσας Χώρας: Κουρτάλης, Κωνσταντόπουλος, Τσόπελας Αθ., Δημόπουλος, Μπάρκας, Καρκιδώνης, Ρουσσόπουλος, Ndoci (73′ Κυριακόπουλος), Τσέρτος Αγ., Κανελλόπουλος (84′ Γρηγορόπουλος), Μαρκόπουλος (18′ λ.τ. Τσόπελας Ι.)

Ομόνοια: Τσούλος, Κοστρίβας, Διονυσόπουλος, Στραβάκος, Χελάς, Καράμπελας, Τζανετάκος (73′ Αβράμης), Τάφα (88′ Σταθακόπουλος), Δρογγίτης, Α. Κωστόπουλος (91′ Γιαννέλης), Μπάλλας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.