- Διαφήμιση -

Σε ένα σκληρό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο Απόλλωνας πήρε την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ ΡΑΧΗ με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τους χώρους στους γηπεδούχους. Ο Απόλλωνας όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό να προηγηθεί.

Ο Γιακουμής με ωραία ενέργεια από δεξιά κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανωλόπουλος ο οποίος “ηττήθηκε” από τον Cela, στο σουτ που επιχείρησε στη δεξιά του γωνία.

- Διαφήμιση -

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε άλλες αξιόλογες φάσεις με εξαίρεση ένα σουτ του Τρικουράκη, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Μπαχράμης.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ίδια με τον Απόλλωνα να ανεβάζει σταδιακά στροφές και την ένταση της πίεσης του. Το πολυπόθητο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 71′ με ωραία ενέργεια του Βασιλόπουλου από αριστερά και σέντρα στο ύψος του πέναλτι, απ’ όπου ο Γιακουμής με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Επτά λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθών Γκότσης καθάρισε το ματς με σουτ προ κενής εστίας μετά από νέα ασίστ του Βασιλόπουλου.

Το τελικό 3-0 έγραψε και πάλι ο Γκότσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88′.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ψηλοπαναγιώτη, Σωτηρόπουλου και Βανικιώτη.

Απολλωνας: Μπαχράμης, Καρύδης, Δασκαλάκης, Περιβολάρης, Βασιλόπουλος, Κοσμόπουλος, Καραχάλιος, Μανωλόπουλος(74′ Γκότσης), Παναγάκης, Κάνιστρας, Γιακουμής

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Cela M., Τσέλα Α.(83′ Κοζομπόλης), Τριανταφυλλίδης, Καπογλης, Ζωγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κωστέας(83′ Βαλτασάρος), Μπέγκα, Τρικουράκης, Γιαννόπουλος(52′ λ.τ. Γεωργιόπουλος), Τσορόπουλος(34′ λ.τ. Πετσόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.