- Διαφήμιση -

Με ένα ισχυρότατο ρόστερ και φιλοδοξίες για την κατάκτηση της κορυφής και της ανόδου στα σαλόνια της VolleyLeague, ξεκινά τη Δευτέρα προετοιμασία η ομάδα της Καλαμάτας 80.

Σε μια γενικότερη αναβάθμιση όλων των τομέων της ομάδας, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ρόστερ και θα τεθούν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

- Διαφήμιση -

Να θυμίσουμε εδώ πως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Καλαμάτας 80 για την Pre Leagueθα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε σε live streaming από την ιστοσελίδα μας, SportsPlus.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί για 8η συνεχή σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ευελπιστούμε φέτος να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα και να φέρει στην πόλη μεγάλες επιτυχίες και υψηλού επιπέδου θέαμα. Οι αθλητές μας, υποστηριζόμενοι από τους χορηγούς μας και τους επιστημονικούς μας συνεργάτες, ξεκινούν τη δύσκολη προσπάθεια την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 20.30 η ώρα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όπου πριν την έναρξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθει αγιασμός.
Το πρωί της ίδιας μέρας θα προηγηθεί στα ιατρεία του ΙΚΑ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ δειγματοληψία για test covid-19, όπως συστήνεται από την οδηγία της ΓΓΑ.Μεχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, σεβόμενοι τη δημόσια υγεία και για την καλύτερη επικοινωνία σας με τους αθλητές και τους προπονητές μας θα θέλαμε να σας καλέσουμε για συνεντεύξεις και παρουσιάση του ρόστερ μας στην πρώτη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθει την Τετάρτη ώρα 19.00 στο Καφέ “Λωτός” στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
Ευελπιστούμε η προσπάθεια μας να αγκαλιαστει και απο όλους εσάς, τα μέλη των ΜΜΕ και να στηρίξετε την ομάδα μας, μέσω της προβολής της στα μέσα σας.
Σας ευχόμαστε μια δημιουργική αγωνιστική χρονιά.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του ΑΟ ΚΑΛΑΜΆΤΑ 1989 Volleyball”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.