- Διαφήμιση -

Το μότο της ομάδα μας γνωστό σχεδόν ένα χρόνο” Ένα χωριό, μια ομάδα, ένα όνειρο” , σήμερα όμως πήρε και μορφή στο εκατό τις εκατό. “Λαϊκό προσκύνημα” άνευ προηγουμένου, καθολική συμμετοχή των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο, στο κάλεσμά μας για τον εθελοντικό καθαρισμό του Δημοτικού γηπέδου Βαλύρας.

Αν μας έλεγαν ότι σήμερα θα είχαμε στο πρώτο στάδιο καθαρισμού των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου πάνω από 35 άτομα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για να βοηθήσουν θα λέγαμε ότι είναι όνειρο θερινής νυκτός και όμως σήμερα αυτό έγινε, κάθε ηλικία έδωσε παρόν στο κάλεσμά μας , αποδεικνύοντας ότι η ανιδιοτελή προσφορά φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

- Διαφήμιση -

“Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους και όλες που συμμετείχαν στις καθαριότητες του Δημοτικού γηπέδου όπου και φέτος θα αγωνίζεται η ομάδα μας συστεγάζοντας και τις ακαδημίες της. Η συμμετοχή σας μας εξέπληξε ευχάριστα και μας έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, άλλωστε στις δύσκολες εποχές που ζούμε ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ είναι αυτά που μας έμειναν για να πορευόμαστε και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που χρειάζεται να ξεπεράσουμε.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να πούμε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βαλύρας και στο Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας όπου μετά την επιτυχή συνδιοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ η άψογη και αμοιβαία συνεργασία συνεχίζεται και θα είναι φάρος για τις μετέπειτα πολυεπίπεδες συνεργασίες μας.
Φυσικά πολλές ευχαριστίες στο πρόεδρο της κοινότητάς μας κ.Σταύρο Μακρή στον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας και νυν Δημ.Σύμβουλο του χωριού μας κ.Γιώργο Φωτεινό , στο ΣΤΕΦΑΝΟ , στον Αλέκο Μπάκα,στα μέλη του Διοικητικού μας συμβουλίου οπού έδωσαν καθολικά το παρόν τους, στους ποδοσφαιριστές μας με μπροστάρη τον κανονιέρη μας Γιάννη Καρύδη και σε όλους-ες επώνυμα και ανώνυμα που συνέλαβαν στο πρώτο στάδιο καθαρισμού και συντήρησης του γηπέδου μας, δεν θέλουμε να πούμε άλλα, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους ”

**Θα υπάρξει ξεχωριστό άρθρο με αρκετό φωτογραφικό υλικό για το πριν και μετά των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.