- Διαφήμιση -

Με πολυετή εμπειρία στο νευραλγικό χώρο των ακαδημιών ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά το έργο που έχει αναγνωριστεί πανελληνίως από τους ανθρώπους της πετοσφαίρισης και όχι μόνο.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι η έναρξη της ακαδημίας βόλεϊ  για αγόρια και κορίτσια 6 έως 16 ετών θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 11:10 στο κλειστό γήπεδο του δημοτικού σταδίου παραλίας Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο κάθε Σάββατο και Κυριακή από 11.:10 π.μ. – 12.20 μ.μ.

Η διοίκηση του συλλόγου δίνει τεράστια σημασία στις συγκεκριμένες ηλικίες καθώς αποτελούν τη βάση και το αύριο του συλλόγου κάτι που φαίνεται και στην  φιλοσοφία της γυναικείας ομάδας τα τελευταία χρόνια. Πολλές οι περιπτώσεις άλλωστε αθλητριών που έχουν στελεχώσει την πρώτη ομάδα με σπουδαία μετέπειτα καριέρα. Πολλές και οι επιτυχίες στις αναπτυξιακές ομάδες με την περσινή 3η θέση των νεανίδων στην Πελοπόννησο να αποτελεί πρόσφατο παράδειγμα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη λόγω της παγκόσμιας πανδημίας παρόλα αυτά είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους λιλιπούτειους φίλους και φίλες. Με ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο οι ιθύνοντες του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ είναι σε εγρήγορση τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Ε.Ο.Δ.Υ. Η λειτουργία της ακαδημίας μας έχει χτιστεί πάνω ακριβώς σε αυτά τα δεδομένα με τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων.

Περιμένουμε με ασφάλεια γονείς και παιδιά για τις εγγραφές !!!

Υπεύθυνος εγγραφών – Πληροφορίες

Αργάνης Πέτρος (Γραμματέας Δ.Σ – Έφορος  τμήματος   βόλεϊ) .

Τηλ. επικοινωνίας  6944527935

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους κύριους Μιχαλόπουλο Ιωάννη – Παντελόπουλο Παναγιώτη και την εταιρεία τους  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»  για την χορήγηση διαφημιστικού υλικού.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑ VOLLEYBALLΔ/ΝΣΗ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 9ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Τ.Κ. 24131ΤΗΛ.:2721080281KIN.: 6944527935FAX:2721062347Email:aoakritas@gmail.com

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.