- Διαφήμιση -

Δεν αποκλείεται να έχει δύο Έλληνες παίκτες στην άμυνα της από τη νέα σεζόν, μιας κι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιθυμεί να αγωνιστεί στην ομάδα που βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να ζητήσει από την Άρσεναλ να του επιτρέψει να μετακινηθεί ως ελεύθερος στη Νάπολι. Ο 32χρονος διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την αγγλική ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Αρτέτα.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με την Corriere del Mezzogiorno, μάλιστα, ο Παπασταθόπουλος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο και έχει αποφασίσει να ζητήσει από τους Λονδρέζους να του επιτρέψουν να φύγει ένα χρόνο νωρίτερα.

Στη Νάπολι, εφόσον πάει, θα βρει φυσικά τον Κώστα Μανωλά, με τον οποίο αποτελεί τα τελευταία χρόνια το βασικό κεντρικό δίδυμο της Εθνικής Ελλάδας.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.