- Διαφήμιση -

Για το επόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η έναρξη της σεζόν για τις ακαδημίες του Αρκαδικού η διοίκηση του οποίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση… “Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ όπως κάθε χρόνο πιστός στο ραντεβού του, ανακοινώνει την έναρξη της νέας χρονιάς για τις ακαδημίες του .
Το Σάββατο 5/9/2020 στις 10:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού των ακαδημιών μας. Έφτασε η ώρα το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης να γεμίσει και πάλι παιδικές φωνές και χαμόγελα . Οι Ακαδημίες του Αρκαδικού επιστρέφουν για να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς φίλους του μπάσκετ να βρεθούν κοντά σε αυτό που αγαπούν.
Για μια ακόμα χρονιά πιστοί στις συνήθειές μας, με την οργάνωση που διακρίνει τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε έτοιμοι για νέες εκδηλώσεις, ανανεωμένα αγωνιστικά τμήματα και φυσικά με τους πολύ αξιόλογους προπονητές μας, οι οποίοι μέσα από τις προπονήσεις θα μάθουν όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του αθλήματος .
Οι ακαδημίες μας απευθυνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών .
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6983338295 – ‭6932234699‬ – ‭6932088193‬ – ‭6937257658‬ .
Εγγραφές θα γίνονται κάθε Σάββατο 10-12 στα γραφεία του κλειστού γυμναστηρίου .
Το πρόγραμμα (ώρες) των προπονήσεων έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας www.arcadikosbc.gr στην ενότητα ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
Πριν από την επανέναρξη του προγράμματος των Ακαδημιών Μπάσκετ οι αθλητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν αναλυτικά και με συνέπεια όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών και των προπονητών τους.
Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η εγγραφή – ιατρική βεβαίωση για συμμετοχή σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα και η προσκόμιση αντιγράφου βεβαίωσης covid-19 (όπου απαιτείται). Σχετικές οδηγίες θα σας δοθούν με την εγγραφή. Η παρουσία γονέα, κηδεμόνα ή συνοδού μέσα στους χώρους των γηπέδων απαγορεύεται .
Προσοχή: Η είσοδος για τις εγγραφές, στον χώρο του γυμναστήριου, απαιτεί την υποχρεωτική χρήση μάσκας!
Για την πρόσβαση στο γήπεδο για τους αθλητές/αθλήτριες, κάτω των 13 ετών, οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό του, των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που θα διατηρεί ο σύλλογος, μέσω των προπονητών μας στο γήπεδο.Για τους αθλητές-τριες των αγωνιστικών τμημάτων που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας καθώς και αυτοί που είναι πάνω των 13 ετών (γεν. 2007), απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των προπονήσεων είναι η συμπλήρωση του έντυπου ιατρικού ιστορικού [Α] και ακολούθως να επισκεφτούν γιατρό, ο οποίος θα εκδώσει το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης covid-19 [Β] και την οποία θα πρέπει ο αθλητής να έχει πάντα μαζί του στις προπονήσεις. Σχετικές οδηγίες θα δοθούν με την εγγραφή.
[Α] Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:
https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx
[Β] Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:
https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE…
Η καταβολή των συνδρομών για την αθλητική χρονιά 2020-21 θα πρέπει να πραγματοποιείται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Παρέχεται δυνατότητα ετήσιας εξόφλησης με έκπτωση. Επίσης γίνεται παράκληση προς τους γονείς, για την τακτοποίηση των οφειλών-συνδρομών της προηγούμενης σεζόν”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.