Aug 20, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) celebrates with guard George Hill (3) and center Robin Lopez (42) after defeating the Orlando Magic in game two of the first round of the 2020 NBA Playoffs at The Field House. Mandatory Credit: Ashley Landis/Pool Photo-USA TODAY Sports
- Διαφήμιση -

απόλυτη στήριξη της διοίκησης απολαμβάνουν οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς, για την επιλογή τους να μην αγωνιστούν στο ματς των Play Offs του ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και τις κοινωνικές ανισότητες στις ΗΠΑ.

Ο αντιπρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς, Άλε Λάσρι, γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαρκ Λάσρι, έσπευσε αμέσως μετά την ιστορική απόφαση των παικτών των “ελαφιών” να μην αγωνιστούν στο 5ο ματς της σειράς των προημιτελικών των Play Οffs με τους Μάτζικ, να στηρίξει απόλυτα την επιλογή τους.

- Διαφήμιση -

Χαμός στο NBA! Δεν “κατέβηκαν” να αγωνιστούν οι Μπακς, τους ακολούθησαν οι Μάτζικ (video)

“Κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Η στάση μας απόψε, η στάση των παικτών και του οργανισμού, δείχνει ότι κουραστήκαμε, μπουχτήσαμε. Αρκετά. Πρέπει να έρθει η αλλαγή. Είναι εξαιρετικά περήφανος για τους άνδρες μας, τους υποστηρίζουμε στο 100% και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε για να έρθει η πραγματική αλλαγή” έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Άλεξ Λάσρι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.