- Διαφήμιση -

Το δελτίο Τύπου του Αστέρα Βλαχιώτη: 

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου βρεθήκαμε στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη και είδαμε από κοντά την προετοιμασία του Αστέρα Βλαχιώτη υπό τις οδηγίες των Βαζάκα, Αποστολάκο, και Σαρελάκο. Παρών στις γήπεδο ήταν η διοίκηση καθώς και φίλαθλοι που ήρθαν να δουν τους νεαποκτήθεντες ποδοσφαιριστές.

- Διαφήμιση -

Διαπιστώσαμε ότι δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προμήθεια του καλύτερου εξοπλισμού με προδιαγραφές Σουπερλίγκας. Εξοπλισμός που θα βοηθήσει το έργο του τεχνικού επιτελείου.

Είχαμε την τύχη να μιλήσουμε και με τον νεαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Καλλέργη, ο οποίος μας αποκάλυψε τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα της Λακωνίας. Αναφέρθηκε στον Πρόεδρο, Πέτρο Μαρτσούκο και τον προπονητή, Γιώργο Βαζάκα και το οικογενειακό κλίμα.

Η δήλωσή του:

«Η ομάδα λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά σε διπλές προπονήσεις.

Ο πρόεδρος είναι δίπλα μας, και μας τα παρέχει όλα.

Ο προπονητής μας είναι πολύ έμπειρος και μέρα με την μέρα μας περνάει το τρόπο που θέλει να αγωνιστούμε.

Με τους συμπαίκτες μου είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά.

Ο Πρόεδρος μας έχει ξεκαθαρίσει ότι η ενότητα και το οικογενειακό κλίμα μεταξύ των παικτών είναι βασική προϋπόθεση για να λειτουργεί ορθά η ομάδα και να είναι κάποιος μέλος της.

Περιμένουμε και άλλες δυνατές προσθήκες τις επόμενες ημέρες».

Mikriliga

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.