- Διαφήμιση -

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη τύπου προχώρησε σήμερα ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος. Όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο ίδιο μέρος μετά από την αποχώρηση του από την Καλαμάτα πριν 15 μήνες περίπου.

Μεταξυ άλλων δήλωσε πως είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το γήπεδο στη Θουρία στο μέρος που έχει επιλεχθεί. Στόχος του και όνειρο του είναι να τα καταφέρει σε άλλο μέρος στη Θουρία με σύζευξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Το χαρακτήρισε ουκ ολίγες φορές ως όνειρο ζωής να δημιουργηθεί ένα γήπεδο – στολίδι για τον Πανθουριακό.

- Διαφήμιση -

Οδον αφορά το φετινό πρωτάθλημα ανεψερευοως στόχος είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει όσο υψηλότερα γίνεται, δίχως να έχει αυτοσκοπό το πρωτάθλημα. Αναφέρθηκε πολλές φορές στην τήρηση των μέτρων υγιεινής και διαβεβαίωσε πως ο Πανθουριακός δε θα αγωνιστεί σε γήπεδα που δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Στο πλαίσιο αυτό θα σταλεί και επιστολή προς την ΕΠΣ Μεσσηνίας τις επόμενες ημέρες.

Τέλος ξεκαθάρισε πως το κεφάλαιο Καλαμάτα έχει κλείσει για αυτόν ενώ σε ερώτηση μας για το πώς βλέπει τα πράγματα ως οπαδός της, μας απάντησε χαρακτηριστικά “Ανησυχώ ιδιαιτέρως”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.