- Διαφήμιση -

Αναχώρησε λοιπόν σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με 5 νεαρούς να συμμετέχουν σε αυτή. Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να είναι περισσότεροι ειδικά με τη λειψανδρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές δε φτάνουν ούτε για οικογενειακό διπλό και όμως δε δόθηκε η ευκαιρία σε παραπάνω παιδιά να δείξουν αν αξίζουν μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Ποιος είχε να χάσει και τι από μια τέτοια δοκιμή; Αν απέδιδαν καλά η ομάδα θα κέρδιζε ποδοσφαιριστές, αν όχι απλά θα είχε περισσότερα άτομα για να κάνει πιο ολοκληρωμένη προπόνηση.

Το θέμα που καίει έχει να κάνει με κάποια παιδιά που ήδη έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά παραμένουν στην Καλαμάτα με σκοπό να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να παίξουν στην ομάδα που αγαπούν. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση μέχρι στιγμής να δοθούν επαγγελματικά συμβόλαια σε νεαρούς παίκτες της ακαδημίας. Κινδυνεύει λοιπόν η ομάδα να χάσει τσάμπα ποδοσφαιριστές που η ίδια δεν τους δίνει το χώρο να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αντίθεση με άλλες ομάδες που σε 3-4 ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κάνει οροτασηυγια επαγγελματικό συμβόλαιο.

- Διαφήμιση -

Αν η ομάδα χάσει μέσα από τα χέρια της παιδιά που μπορούν να αγωνιστούν στη μεγάλη ομάδα και τα δει σε ανταγωνιστές, ποια θα είναι η δικαιολογία του υπεύθυνου για τον σχεδιασμό, Γιώργο Ράλλη; Τι θα πει στον Γιώργο Πρασσά που επενδύει τα λεφτά του στην ομάδα;

Το ξαναλέω ήδη υπάρχουν προτάσεις για επαγγελματικά συμβόλαια από όλες ομάδες σε νεαρούς παίκτες της Καλαμάτας ενώ ο υπεύθυνος για όλα Γιώργος Ράλλης εξακολουθεί να αδιαφορεί για την ακαδημία, κατά την προσφιλή του τακτική όλα αυτά τα χρόνια. Είναι όμως ώρα να μάθει πως μια ομάδα χτίζεται από κάτω προς τα πάνω και οι ακαδημίες αποτελούν τα θεμέλια.

Τέλος είδαμε σήμερα τα ρούχα με τα οποία αναχώρησαν οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας και μονο ποδοσφαιρική αποστολή δεν θύμιζαν. Καμιά επιγραφή “Καλαμάτα”, πουθενά το σήμα και σκούρα όλες σορτσάκια. Το μόνο που υπήρχε στα ρούχα ήταν το σήμα της κατασκευάστριας εταιρείας. Είναι απλά απαράδεκτο να μην υπάρχει το σήμα και το όνομα της ομάδας στα ρούχα, συμβαίνει ακόμη και στην τελευταία τοπική κατηγορία.

Κύριε Πρασσά εσείς βάζετε τα λεφτά σας και δυστυχώς εδώ η ομάδα εξακολουθει να διοικείται ερασιτεχνικά από τον γνωστό και χρόνιο παράγοντα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.