- Διαφήμιση -

“Πάλι” από την αρχή όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι, το οποίο θα ταίριαζε γάντι (και) στη φετινή ομάδα της Καλαμάτας. Μετά την αποτυχημένη περυσινή σεζόν ήταν φανερό πως θα είχαμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ αλλά υπήρχαν και παίκτες που θα μπορούσαν να μείνουν καθώς έδειξαν καλά στοιχεία.

Τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του τερματοφύλακα, Γιάννη Μάντζαρη, ο οποίος και θετικά δείγματα έδωσε και εμπειρία από τη Β’ Εθνική έχει. Από χθες όμως αποτελεί και αυτός παρελθόν, με τους παίκτες της Μαύρης Θύελλας πλέον να είναι ελάχιστοι σε αριθμό.

- Διαφήμιση -

Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα, Βασίλης Τριανταφυλλάκης, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Γκιοάτα και ο νεαποκτηθέντας Αλέξανδρος Γκαλίτσιος φαίνεται να είναι οι παίκτες που έχουν παραμείνει μέχρι στιγμής στη Μαύρη Θύελλα. Αυτά προκύπτουν από την πληροφόρησή μας καθώς επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, γεγονός πρωτόγνωρο για την εποχή.

Ελπίζουμε όλη αυτή η μυστικοπάθεια της ΠΑΕ να αλλάξει μετά την πρόσληψη του Λευτέρη Σαρελάκου στη θέση του υπεύθυνου τύπου και να μάθουμε σήμερα το μεσημέρι στη συνάντηση μαζί του πως έχουν τα πράγματα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.