- Διαφήμιση -

Μπάσκετ: Επιστροφή Κουσούλη στον ΑΡΗ

ΜΠΑΣΚΕΤ  19/08/2020

- Διαφήμιση -

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM ανακοίνωσαν την επιστροφή του Γιάννη Κουσούλη στο επιτελείο των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου.

Ο, γνώριμός μας από τα δρώμενα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουσούλης αναλαμβάνει τα πόστα του Εκτελεστικού Διευθυντή αναπτυξιακού προγράμματος, προπονητή Προπαιδικού Τμήματος και βοηθού προπονητή Εφηβικού και Παιδικού τμήματος.

Γεννήθηκε στις 9/2/1978. Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του το 2003 στις Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα του Κρόνου Σπάρτης. Έχει εργαστεί ως χεντ κόουτς στα τμήματα υποδομής και ανδρικού του ΑΠΣ Λύκοι Σπάρτης, όπως και στον Φιλαθλητικό Γ.Σ. και τον Α.Σ. Αγίου Ιωάννη «Η Άμιλλα».

Έχει διατελέσει περιφερειακός προπονητής στα αναπτυξιακά κλιμάκια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Παγκορασίδες – Παμπαίδες) από το 2016 ως το 2018. Είχε συνεργαστεί με τον ΑΡΗ, από το 2014 έως το 2016, ως υπεύθυνος σκάουτινγκ αναπτυξιακών ηλικιών στην Πελοπόννησο και στο σάμερ καμπ μπάσκετ του ΑΡΗ, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου ήταν προπονητής τoυ Παιδικού και του Προπαιδικού τμήματος του ΑΡΗ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.