- Διαφήμιση -

Στην Τούμπα και όχι σε ουδέτερη έδρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν την θετική απάντηση τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την Πολιτεία. 

Στο γήπεδο της Τούμπας, θα διεξαχθεί η νοκ άουτ αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Μπεσίκτας. Γεγονός που αποσαφηνίστηκε απόψε με σχετική γνωστοποίηση από τους ιθύνοντες του “δικεφάλου του Βορρά”. Ειδικότερα, ανακοίνωσαν πως από την Παρασκευή (7/8) η ΠΑΕ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες με την ΕΠΟ και κυβερνητικά στελέχη, για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα με αντίπαλο την Μπεσίκτας εντός έδρας.

- Διαφήμιση -

Μετά τη σημερινή (10/8) κλήρωση στη Νιόν, στάλθηκαν εκ νέου επιστολές και η απάντηση που εισπράχθηκε ήταν ότι το ματς θα γίνει κανονικά στην Τούμπα και θα επιτραπεί στην πτήση τσάρτερ της Μπεσίκτας να αφιχθεί σε ελληνικό έδαφος.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.