- Διαφήμιση -

Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ το βράδυ της Δευτέρας (10/8) στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, στο μαγαζί “Seaside Cafe Bar” (Ναυαρίνου 205) του καλού φίλου, Γιάννη Μάλαμα.

Η αφορμή δόθηκε με την έναρξη της νέας σεζόν, αφού ως γνωστόν το πρωί της ίδιας ημέρας, η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες των Αλέξη Ζωγόπουλου, Χρήστου Παπαγεωργίου.

- Διαφήμιση -

Ταυτόχρονα, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου στον 2ο Ομιλο της Β’ τοπικής και της ανόδου στην Α1, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα μέτρα που είχαν παρθεί, αυτό δεν είχε κατέστει εφικτό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης.

Παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ, Νίκος Γιαννακόπουλος, ο βασικός χρηματοδότης, Νίκος Λιάππας,
το μέλος της διοίκησης, Αργύρης Λιάππας, ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Δράσεων, Λεωνίδας Λιάππας, καθώς και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες, Παναγιώτης Μπαρνασσάς, Ηλίας Ευτυχιάκος.

Εκεί ήταν και το τεχνικό δίδυμο Αλέξης Ζωγόπουλος, Χρήστος Παπαγεωργίου, ποδοσφαιριστές τόσο του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ όσο και του ΕΡΜΗ που λειτουργεί ως προθάλαμος, αλλά και οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ, Παναγιώτης Πεφάνης, Μιχάλης Γεωργιόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.