- Διαφήμιση -

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίηση το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός Ανάληψης ενόψει της νέας σεζόν. Το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του συλλόγου.

Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε ίδιος με πέρυσι καθώς ανανέωσαν οι: Βασίλης Δουρούμης, Γουίλι Αντωνίου, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τάσος Βλαχάκης, Δημήτρης Μπούνας, Περικλής Χαρμπίλας, Άγγελος Θεοδωρακόπουλος, Κώστας Πράττης , Δημήτρης Σκαφιδάς, Βασίλης Κρεμύδας, Κώστας Παπαβασιλόπουλος, Νίκος Κατσίποδας, Σωτήρης Κουκούτσης, Αλέξανδρος Τσώνης, Αποστόλης Μωραγιάννης.

- Διαφήμιση -

Νέες προσθήκες αποτελούν οι: Σωτήρης Δημητρακόπουλος, Θεόφιλος Δημητρίου, Γιώργος Καλογερόπουλος, Μπάμπης Θεοδοσόπουλος, Παναγιώτης Ξυδιάς, Ραφαήλ Σταματόπουλος, Νίκο Ραντούκου, Παναγιώτης Δημητρίου και Παναγιώτης Δεδούσης.

Σήμερα ξεκίνησαν με την ομάδα και ο επιθετικός Γιώργος Κάλλας από την Ανδρούσα και ο κεντρικός μέσος Τάκης Σπύρος από την Άμφεια.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γεωργακλής θα έχει βοηθό τον Κώστα Λαμπρόπουλο ενώ γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Διογένης Μπολέτης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.