Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Olympique Lyonnais - Allianz Stadium, Turin, Italy - August 7, 2020 Olympique Lyonnais' Memphis Depay celebrates scoring their first goal with teammates, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Massimo Pinca
- Διαφήμιση -

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη Λιόν στους “16” του Champions League, γεγονός που πανηγυρίστηκε κι από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον μία “ανάσα” από τα play off στα προκριματικά του επόμενου Champions League, αφού η πρόκριση της Λιόν είναι πολύ πιθανό να τους “γλιτώσει” ένα γύρο.

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα, αν η γαλλική ομάδα δεν κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Final 8 της φετινής σεζόν, τότε η Ολλανδία θα στείλει μια ομάδα απευθείας στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης, ενώ οι πρωταθλητές της Τσεχίας και της Ελλάδας (13η και 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA) θα βρεθούν στα play off αντί για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Πρόκειται για ένα… ντόμινο εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της φετινής σεζόν, αφού η κλήρωση για τα προκριματικά θα γίνει πριν ολοκληρωθεί το Final 8 κι η Λιόν δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχής στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, αλλά έχει πιθανότητες να αγωνιστεί σε αυτό μέσω της φετινής κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.