- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός “πάλεψε” μέχρι τέλους κόντρα στη Γουλβς, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 στη ρεβάνς των “16” του Europa League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Οι Πειραιώτες στάθηκαν άτυχοι στο ματς, αφού ο άπειρος Αλέν “χάρισε” ένα γκολ στην αγγλική ομάδα από τα πρώτα λεπτά και οι συμπαίκτες του έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να ισοφαρίσουν. Για χιλιοστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ένα γκολ του Καμαρά.

Το παιχνίδι

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αφού ο Αλέν αποδείχθηκε “κρύος” από τα πρώτα λεπτά και με διπλό λάθος επέτρεψε στη Γουλβς να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας που αντικατέστησε τον τραυματία Σα, αρχικά έχασε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε χωρίς λόγο τον Ποντένσε, δίνοντας την ευκαιρία στον Χιμένες να ανοίξει το σκορ με πέναλτι.

Η Γούλβς έστειλε μάλιστα και δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα αμέσως μετά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά από τον διαιτητή, αφού αυτή τη φορά είχε προηγηθεί φάουλ στον Αλέν.

Μετά το αρχικό “πάγωμα” ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο κι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του στο ματς με τον Τσιμίκα στο 19′ να κάνει φοβερό σουτ από αριστερά, αλλά τον Ρούι Πατρίτσιο να “εκτινάσσεται” και να αποκρούει με το ένα χέρι.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να “πιέζουν” και κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 28′, με τον Ελ Αραμπί να ξεφεύγει από δεξιά και να γυρίζει στον Καμαρά που πλάσαρε για το 1-1. Το γκολ ακυρώθηκε όμως από τον διαιτητή μέσω VAR, αφού ο Μαροκινός ήταν οφσάιντ για χιλιοστά στην αρχή της φάσης.

Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού Καμαρά και Νέβες έχασαν από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες βγήκαν από νωρίς στην επίθεση, με τον Μαρτίνς να ρίχνει στο ματς και τους Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς, με τον πρώτο να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του “απειλώντας” με σουτ στο 51′.

Τρία λεπτά μετά μάλιστα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Ελ Αραμπί σπρώχθηκε μέσα στην περιοχή και ενώ έπαιρνε μόνος του την κεφαλιά απέναντι στο Ρούι Πατρίτσιο. Ο διαιτητής έδειξε όμως να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.