- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Σμυρλής αγωνιζόταν από την παιδική του ηλικία μέχρι και τα 18 στον Ακάδημο, όταν και έφυγε από την Καλαμάτα για σπουδές. Με την επιστροφή του πριν 7 χρόνια, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική. Αρχικά εργάστηκε στον Ακάδημο κι έπειτα στον Πρωτέα, όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Ήταν βοηθός προπονητή στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα, και από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει προπονητής στο εφηβικό και βοηθός προπονητή σε παιδικό και ανδρικό τμήμα, στο πλευρό του Γιώργου Ροζακέα.

Για τη φετινή σεζόν μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Τα παιδιά του εφηβικού ήταν μαζί από το μίνι, το οποίο είχαν κατακτήσει επίσης, και επομένως είχαν δεθεί ως σύνολο. Ήταν πραγματικά μια παρέα και αυτό φαινόταν και στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος τα ανέλαβε ο Άρης Σκοπέτος ο οποίος δούλεψε μαζί τους από την αρχή του περασμένου καλοκαιριού. Όλη η φετινή πορεία ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά και για εμάς τους ίδιους. Έχοντας την εμπειρία πλέον, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει για το παιδικό τμήμα, το οποίο θα προπονεί ο Γιώργος Ροζακέας και θα είμαι βοηθός του. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό προσθέσαμε και έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, τον Χρονόπουλο, που θα αγωνίζεται σε όλα τα τμήματα του χρόνου.

Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα της ομάδας, η χρονιά που έρχεται προμηνύεται πολύ διαφορετική σε όλους τους τομείς. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα παιδιά από τις ακαδημίες μας και να τους δώσουμε χρόνο και χώρο να δείξουν το ταλέντο τους. Θεωρώ πως κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο θα έπρεπε να κινείται στην ίδια φιλοσοφία. Προπονητής θα είναι ο Γιώργος Ροζακέας κι εγώ βοηθός του.

Τέλος, θέλω να κλείσω με το πολύ σημαντικό θέμα των ακαδημιών στις οποίες δίνει τεράστια βάση ο σύλλογος. Οι εγγραφές για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) 4-12 ετών θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτέμβρη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν τη γραμματεία του συλλόγου στο 6946037422.

Όσα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν σε παιδικό ή εφηβικό τμήμα, μπορούν να καλέσουν αυτή την εβδομάδα στον ίδιο αριθμό.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.