- Διαφήμιση -

Τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα της Ράχης εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 36χρονο μέσο Θανάση Τσακόγιωργα, έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει πολλά “χιλιόμετρα” παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες. Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου….

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Θανάση Τσακόγιωργα, ο οποίος αποτελεί το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ενόψει της παρθενικής της παρουσίας στην Α1 τοπική.

- Διαφήμιση -

Ο 36χρονος επιτελικός μέσος και ενίοτε ακραίος επιθετικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή “μιλάει” από μόνη της.

Έχοντας πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα στον Π.Ο.Κ. και εν συνεχεία στον Πάμισο Μεσσήνης με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Α’ τοπική (2001-02), το καλοκαίρι του 2003, σε ηλικία 17 ετών, θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας στον Ιωνικό που μετείχε στην τότε Α’ Εθνική.

Τον Ιούλιο του 2004 παραχωρήθηκε δανεικός από τον σύλλογο της Νίκαιας στον Απόλλωνα Αθηνών (Β’ Εθνική). Στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” αγωνίστηκε για 6 μήνες, πριν επιστρέψει στην Μεσσηνία για λογαριασμό του Μεσσηνιακού.

Με την φανέλα των “πράσινων” ο Τσακόγιωργας πανηγύρισε δύο σερί ανόδους, από την Δ’ (2004-05 ως πρωταθλητής) στην Γ’ και από την Γ’ (2005-06 μέσω αγώνα μπαράζ κόντρα στον Πανθρακικό) στην Β’ Εθνική.

Την σεζόν 2006-2007 το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Π.Α.Σ Ράχη μεταπήδησε στον Άγιο Δημήτριο (Γ’ Εθνική), όπου κατέκτησε τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.

Επόμενος σταθμός στην αξιοζήλευτη πορεία του 36χρονου μεσοεπιθετικού αποτέλεσε ο Αίαντας Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική) την περίοδο 2007-08, για να επιστρέψει την αμέσως επόμενη χρονιά στον Άγιο Δημήτριο (Γ’ Εθνική).

Το πρώτο μισό της σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ενώ τελευταίος σύλλογος στον οποίο έπαιξε ποδόσφαιρο ήταν η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσακόγιωργας έχει καταγράψει 8 συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Παίδων (10 συμ.) έχοντας συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Μιχάλη Σηφάκη (Ο.Φ.Η., Ολυμπιακός, Άρης, Σαρλερουά, Ατρόμητος Αθηνών), Κόρτραϊκ, Σαμσουνσπόρ) και Γιώργο Ζησόπουλο (Π.Α.Ο.Κ. Λεβαδειακός, Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών).

Θανάση καλώς ήρθες στον Π.Α.Σ Ράχη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.