- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Ήταν δική μου απόφαση να σταματήσω, συζήτησα με τους προπονητες και συμφώνησαν. Θα συνεχίσω στις ακαδημίες κανονικά. Τώρα μιλάω με ομάδες, αν δε πάω κάπου αλλού, το δελτίο θα μείνει στο πατιστα απλά δεν θα συμμετάσχω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητες για αυτή την φοβερή χρονιά. Λόγοι προσωπικοί και οικογενειακοι με κάνουν να σταματήσω από το αγωνιστικό όχι από το προπονητικό. Υπάρχει πολύ καλό υλικό με μεγάλες δυνατότητες. Εύχομαι καλή συνέχεια και υγεία.”

- Διαφήμιση -

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

“Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στην μετα καραντίνα εποχή ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Δημητρη Σωκαλη.
Η διοίκηση οι προπονητές,αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δημήτρη Σωκαλη για την μεγάλη βοήθεια που έδωσε την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν στο αντρικό μας τμήμα,δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό του,βοηθοντας τους μικρούς ( ηλικιακά ) του συμπαίκτες!!!!
Του ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να έχει Καλη υγεία και ότι καλύτερο γι αυτόν και για την οικογένεια του.Δίνουμε μαζί του ραντεβού στην έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας μας!!!!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.