- Διαφήμιση -

Σε ενα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού το Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου 2020. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα λάβουν μέρος στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της κατηγορίας Κ20 που θα λάβει χώρα στο δημοτικό στάδιο Ιωαννίνων. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο πανελληνιονίκης του άλματος σε ύψος παίδων Νίκος Ζαχαρέας, ο οποίος θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει αξιόλογη εμφάνιση, αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερους ηλικίακα αντιπάλους. Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν επίσης οι κοπέλες της σκυταλοδρομίας 4×100 Μαριλένα Φεραι, Ευγενία Διαμαντοπούλου, Χριστιάνα Πλατανίτη και Ηλιάνα Τασιοπούλου φιλοδοξώντας σε διάκριση. Η αποστολή του συλλόγου θα έχει στις τάξεις της και την Μαριδήμη Χανδρινού, η οποία θα αγωνιστεί στο άλμα σε μήκος και θα επιδιώξει μια υψηλού επιπέδου αγωνιστική παρουσία, όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. 

Στους αγώνες θα λάβει μέρος και ο αθλητής της Ολυμπιάδας Καλαμάτας Παναγιώτης Μαλαπάνης ο οποίος θα συμμετέχει στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

- Διαφήμιση -

Την αποστολή θα συνοδεύσουν στα Γιάννενα οι προπονητές Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Λούης Τσάτουμας και Παναγιώτα Τσιάλα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.