- Διαφήμιση -

Σε μια ακόμη μεταγραφική βόμβα προχώρησε η ομάδα της Καλαμάτας 80, η οποία μετά την απόκτηση του Κώστα Δαλακούρα, ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή διαγώνιο , Νίκο Παλέντζα. Με τις μεταγραφές αυτές και τη διατήρηση του περυσινού κορμού, οι “Λύκοι” είναι αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουν στην Pre League και να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι τα εντός έδρας παιχνίδια της Καλαμάτας 80 θα μεταδοθούν ζωντανά από το SportsPlus μέσω Live Streaming.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αθλητή Νίκου Παλέντζα!! Ο θεσσαλονικιός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει ύψος 2.00m. στα 29 του χρόνια έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στην Α1 κατηγορία που περιλαμβάνει τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Νίκη Αιγινίου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παμβοχαϊκό! Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας με συμμετοχές σε World League και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Καλωσόρισες @nickolas.pale στην ομάδα και την πόλη μας! Ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!! #GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking “

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.