
Αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για το Πήλιο η ομάδα της Καλαμάτας με μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών, ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί στο Πήλιο.
Πιο συγκεκριμένα με το πούλμαν αναχώρησαν οι Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Νατσιόπουλος, Γκιοάτα, Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Γκαλίτσιος, Αραμπατζής και Καραχάλιος.
Από τους μικρούς συμμετέχουν οι Ψυχογιάννης (για δεύτερη σερί σεζόν στην προετοιμασία), Μουζάκης, Πάγια, Οικονομέας και Ακριστινέι. Ο Ρουμελιώτης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο σε τροχαίο ατύχημα και έχασε την ευκαιρία να συμμετέχει στην προετοιμασία. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Επίσης στην αποστολή συμμετέχει και ο μέχρι πρότινος παίκτης της δεύτερης ομάδας της Λανς, Μαβίνγκα. Ο 20χρονος αμυντικός θα δοκιμαστεί από το Νίκο Αναστόπουλο